Ódon hangulatú padlásszobák napjainkhoz igazítva

by 7/17/2016 0 megjegyzés
Másztál fel gyerekkorodban a padlásra, hogy elrejtőzz egy kicsit? Érezted már, hogy egyszerűen csak elvonulnál a világ elől egy nyugodt helyre? A padlás számomra mindig is ezt jelentette. Egy titkos zugot, ahova felszöktem, mikor magamban akartam lenni. Persze a pókhálós, poros gerendák így felnőttként már kevésbé vonzanak, de az érzés, amit az ódon deszkák között kaptam, még manapság is motoszkál néha a fejemben. Hangulatos ábrándozásaim ihlették ezt a bejegyzést, és bár nekem jelenleg nincs padlásom, de azért gyűjtöttem nektek pár megoldást, ahol sikerült megőrizni a padlás különleges hangulatát, mégis a mai kor elvárásaihoz igazítva megteremteni egy saját kis titkos zugot a padlásszobában. Hátha megihlet néhányotokat, hogy ne csak zsúfolt tároló legyen a fejetek felett. ;)

1. Kényelmes elvonuláshoz


kényelmes hálószoba

padlásszoba olvasósarokkal

2. Ha puritánra fognád a berendezést


padlásszoba minimális berendezéssel

padlásszoba kevés bútorral


3. Ha jól jönne egy plusz fürdő


fürdőszoba a padláson

4. Hálószoba variációk


háló a padlásszobában


hálónak berendezett padlásszoba


háló a toronyszobában

5. Dolgozószoba


modern dolgozószoba a tetőtérben

régies hangulatú dolgozó a padláson

6. Fehérben gondolkodóknak


fehér padlásszoba

egyszerű tetőtéri szoba

világos padlásszoba


Köszönöm, hogy végigpörgetted, ha bármit hozzátennél, szólj hozzá bátran! Ha további szépelgéseket is szívesen olvasnál, nézz szét az ajánló sávban, vagy kövesd be a Szépelgő Facebook oldalát, hogy az elsők között értesülj az újdonságokról!

Ajánló: Ha szívesen szétnéznél kreatív és ötletes otthoni kiegészítők között, akár csak ötletgyűjtés céljából is, nézz be a Rosegal Otthon részlegére! Itt találod: Rosegal - Home & Garden

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése