Jelmezt öltött fantázia

by 11/22/2016 0 megjegyzés
Sokan szeretjük néha egy kis fantáziával megszínezni a hétköznapokat. Akár úgy, hogy elmerülünk kedvenc sorozatunk világába vagy egy könyvvel bevackoljuk magunkat a fotelbe. Ám vannak, akik aktívan, meg is élik, és egy kis színt csempésznek a mindennapok szürkeségébe jelmezeikkel.

Egyesek csupán egy-egy napra öltenek álruhát. Másoknak egy álom válik valóra egy misztikus teremtmény "bőrének" magukra öltésével. De vannak olyanok is, akik a hétköznapokat is megtöltik mesebeli fantáziájukkal. Sőt, néhányan egyenesen hivatásosként űzik kreatív képzeletük valóságba teremtését!

Már nem is egy képválogatást osztottam meg a Szépelgő Facebook oldalán ilyen témában, ezért gondoltam jó ötlet, ha összefoglalom őket egy blog bejegyzésben is. Szóval lássuk a lenyűgöző jelmezeskedéseket!


Sellők

Ez volt az első ilyen jellegű válogatásom. Az egész téma úgy jött, hogy egy hollandiában élő ismerősöm hivatásos hableány lett. És ez tök komoly! Volt tanfolyam, beszerzett magának egy klassz sellőuszonyt, megtanult jó pár sellő-trükköt és most másodállásban gyerekzsúrok medencés partijain emeli a hangulatot. Mindig lenyűgözött, hogy milyen kreativitással éli meg a hobbijait! Szóval ezen felbuzdulva bekukkantottam a mermaid-szubkultúrának!Elfek, tündérek és az erdő gyermekei

Óh, a tündérkirálylányoskodás... Ám a jelmezek részletességét, kreativitását és kidolgozottságát látva, be kell látnom, nem is annyira gyerekes ez a hóbort! ;)


Vámpírok

Amikor már kinőttem a tündérhercegnőségből, hamar belenőttem a vámpírmániába. Szóval, amikor nemrég Halloween kapcsán előrukkoltam két borzongató válogatással, abszolút ismerős terepre tévedtem. Imádom ezeket a sötét fantáziákat!Zombik

És mi mást is hagyhattam volna Halloween éjjelére, mint a zombikat? Néhány jelmez pedig igazán agyeldobósra sikeredett! ;)

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése