Próbababa karácsonyfák

by 12/22/2016 0 megjegyzés
Gondoltam, így az ünnepekre valami igazán hangulatos bejegyzést alkotok nektek, így esett a választásom a próbababákból alkotott karácsonyi dekorációkra. Ha már unjátok a hagyományos karácsonyfát, vagy a piacon már lecsúsztatok a legjobb fenyőkről, itt egy kreatív ötlet a divat szerelmeseinek.

próbababa karácsonyfa


Szóval ha minden kötél szakad, leheljetek kreativitást akár egy közönséges próbababába és öltöztessétek fel karácsonyfának! Néhány fenyőág is jól jöhet, a kedvenc díszeitek, na meg a hangulatvilágításról se feledkezzetek meg! ;)


Először is egy példával kezdeném, hogy hogyan is készíthető el, kövessétek az útmutatást, vagy engedjétek el fantáziátokat és kreatívkodjatok saját kútfőből. Utána pedig egy kiadós ötletbörzét találtok, ha kedvet kaptatok és ihletet merítenétek a mások által már megvalósított kreációkból. :)

Az alternatív dekoráció elkészítése

karácsonyi dekoráció készítés

A titok abban van, hogy készíteni kell a próbababa alsó részére egy abroncsot, és ennek mentén már lehet is kezdeni a díszítést. Ez megoldható - ahogy a képen is látható - például dróthálóval. Ez után jönnek a fenyőágak, amit a kerethez rögzítünk, majd jöhet a díszítés. Ahogyan lentebb a képek között is látni fogjátok nem csak fenyőágakkal lehet a szoknyarészt díszíteni, akár girland használatával is megoldható, ebben az esetben, akár hagyományos abroncsszoknyát is lehet használni keretnek.


Galéria: karácsonyi dekorációk próbababávalkarácsonyi dekoráció
0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése