Instant Inspiráció Májusra

by 5/14/2017 0 megjegyzés
Mégis mikor máskor hozhatnám inspirációnak a számot, ami arról szól, hogy "I just wanna feel", mint májusban?
inspiráció májusra

Az év ezen szakában minden annyira élő, még ha nincs is jó idő vagy hamar jön a túl meleg, minden életre sarkall! A langyos-meleg levegő, a nyíló virágok illata, a napsütés, a felbolyduló természet, az első gyümölcsök és zöldségek, de még a futó záporok is kifelé csábítanak a szobából. Ilyenkor igazán benne van a levegőben a zsizsegés, én meg egyszerűen csak ember akarok lenni, megélni és benne lenni a pillanatban, bármit is hozzon: égető napsütést vagy májusi záport…


És akkor hozok egy számot inspirációnak, ami elsőre nem feltétlenül illik ide, talán még inspirációnak se tűnik, de a végére majd meglátjátok, hogy mégis. ;) És meglátjátok azt is, hogy szoktam még egy depis hajlamú dalból is pozitív gondolatokat kihozni. :D


Mostanság elég sok előadáson megfordultam, az előadók inkább az idősebb generációból kerültek ki, és rendre előkerültek a jelenkor virtuális hozadékai, és persze mi más, mint az árnyoldalai, a pesszimizmus és a ki nem mondott "bezzeg régen". Bár előttem is kirajzolódnak a modern kori problémák, mégsem látom annyira vészesnek a helyzetet, mert az ember elemi vágya, hogy egyszerűen csak ember legyen, hogy érezzen, érintsen… éljen.

És itt jön ez a szám, ami nem mondható vidámnak, inkább egy pesszimista kiáltás a valóságért. Ám szerintem már önmagában a megszületése is pozitív. Lehet, hogy szinte együtt lélegzünk a virtuális térrel, de ennek a dalnak számomra pont az az üzenete, hogy attól még vágyunk a kézzelfogható valóságra, igazi emberi kapcsolatokra, az élet minden kellemes és kevésbé kellemes részének megélésére.

"I wanna live, I wanna love, I wanna touch

I wanna fight, I wanna cry"

Néha mindenki besokall a lájkok, filterek és ragyogó insta-életek világában, mert ha túlzásba visszük és virtuális bennszülöttként az online térben élünk, akkor valóban kimaradnak az élet materiális csodái.

inspiráció a természetben

Mindenkinek szüksége van rá, hogy érezzen, létezzen, éljen, hogy ember legyen!

Remélem értitek, miért hoztam ezt a számot. Attól, hogy része az életünknek a virtualitás, még emberek vagyunk és életre vágyunk, és a május szerintem az egyik legjobb időszak erre, a szobában üldögélős hideg és a hűvössel riogató kora tavasz után, végre bátran lehet kimerészkedni a természetbe, az utcákra, a szabad ég alá, még ha meleg pulcsit is kell felölteni. Szóval félre a laptoppal meg a telóval, kifelé a szobából, let's just be human! ;)


További instant inspirációkat >>ide<< kattintva olvashattok.
0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése