Nyaraljunk a jövőben! - Inspiráció augusztusra

by 8/02/2017 0 megjegyzés

Instant Inspiráció Augusztusra


Egy igazán különleges témával érkeztem az augusztusi instant inspirációban. Sokat gondolkodtam, mivel is készüljek nektek ebben a hónapban és a nyaralás szinte kézenfekvő csapásvonal volt, de szerettem volna egy kis különlegességet csempészni a megközelítésbe. Végül a sors kisegített az ihlettel, így ezzel a bejegyzéssel fellebbentem az eljövendő korok fátylait és kiruccanást teszünk a jövőbe!

@VincentCallebaut

Kreatív fantáziával megáldott fényképészek, designerek, mérnökök elképzelései alapján állítottam össze ezt a röpke válogatást olyan elgondolásokról, amik segítenek elképzelni milyen új nyaralási lehetőségekkel bővülhetnek néhány évtized múlva az utazási irodák kínálatai.

Tartsatok velem erre a nem hétköznapi virtuális utazásra egyenesen a jövőbe! ;)


Hajózás a fellegekben

Erik Kalmas az óceánjárók mintájára álmodott luxus felhőjárókat. Vizualizációja pedig nem csak instagarmjának egyik legnépszerűbb képe lett, de bejárta az internetet is.

Úszó városok

Vincente Callebaut szerintem a jövőt vizualizálók (és tervezők) egyik ikonja. Futurisztikus zöld projektjei közül most az úszó városok kaptak helyet a listában.


Repülő szálloda

El tudnál képzelni kényelmesebb repülőutakat is? Hát Mac Byers nem csak elképzelte, de meg is tervezte a légi közlekedés jövőjét.

Kóborló trópusi szigetek

A tengerjárók és jachtok a jövőben talán nem csak méretükkel hódítanak majd, de kialakításuk is inkább hasonlít trópusi szigetekre, mint szokványos luxus hajókhoz.

Tengerre költöző városok

Úszó trópusok? Mi jöhet még? Az előző terv ötletgazdája, a Yacht Island Design akár a híres turistacélpontokat is tengerre költöztetné, ahogy egyik tervében Monacót álmodta luxushajóra.


További instant inspirációkat >>ide<< kattintva olvashattok.


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése