Borzongatóan szellemes dekorációk Halloweenra

by 10/21/2017 0 megjegyzés
Az őszi kreatívkodás egyik legizgibb része, amikor egy kis borzongást csempészünk a környezetünkbe Halloween idejére. Ezért gondoltam ezúttal szépelegjünk a boszorkányosan kreatív dekorációs ötletek között! ;)Ahhoz, hogy kicsit megvilágítsam ezt az időszakot, hogy a Halloween mánián túl, számomra mit jelent és miért szerepel a naptáramban kiemelve ez a dátum is, arról készítettem már egy bejegyzést, ahol kifejtem, hogy az október végi és november eleji időszak hazai és külföldről érkezett szokásai, hogyan férnek meg nálam egymás mellett. Ezt a bejegyzést itt találjátok: Lelkek ideje, avagy Halloween, Mindenszentek, Halottak napja szépelgő módra


Dekorációs ötletek Halloween-ra


Most pedig jöjjenek a dekorációs ötletek! Egy egész csokorra valót gyűjtöttem össze a Szépelgő Pinterest oldalán, a kedvenceimet pedig ki is emelem kedvcsinálónak. Igyekeztem lehetőleg olyan ötleteket gyűjteni, amit tényleg nagyon egyszerű megvalósítani, hogy bárki ihletet meríthessen a gyűjteményből. Inspirálódjatok kedvetekre! ;)

Szellem-lufi

Bár a képen szereplők közül az egyiket egy külföldi webshopból ragadtam ki, és ez kifejezetten "szellem-mintás" lufi, de ha ilyet nem is találtok, sima fehér, vagy narancssárga lufit is vehettek, a minták pedig fekete filccel megoldhatóak. ;)

Vigyorgó fények

Az igazán szellemesen borzongató hangulat kulcsa a fényekben rejlik! A hangulatvilágítás néhány borzongató megoldással ötvözve igazán különleges atmoszférát teremt.


Az örök kedvenc: dekoráció gurigából...

Ez az egyik kedvencem lett! Egyszerű és nagyszerű dekoráció! WC papír guriga általában minden háztartásban keletkezik, és az ezekből készített dekorációk nagyon változatosak lehetnek és elkészíteni sem bonyolult őket!


Egyéb szellemességek

Kis kreativitással nagyon látványos és klassz dekorációval lehet szellemesebbé tenni a teret. Akár teljes lepedővel, akár csak egy kisebb darab fehér zsebkendővel is ötletes megoldások születhetnek.

Boszorkány-konyha

Ezek azért tetszettek meg, mert nem szokványosak. Az első nem bonyolult, mert csupán ki kell vágni a formákat és az üvegre ragasztani, mégis mennyire klassz! A másiknak a hangulata fogott meg nagyon, ez már picit macerásabb, mert feketére (vagy más boszorkányos árnyalatra vagy árnyalatokra) kell festeni az üvegeket, de szerintem megéri a munkát.

Denevér-mánia

A falon lebegő pillangók ideje lejárt! Ide a denevérekkel, pókokkal és bármi ijesztővel! :D


A végére pedig itt a teljes pinterest tábla a különféle ötletekkel. Igyekeztem úgy összegyűjteni a képeket is, hogy az elkészítési útmutató is megtalálható legyen, a képek forrásánál a legtöbbet megtaláljátok. ;)

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése