Pin Up - Halloween Különkiadás

by 10/27/2017 0 megjegyzés
Készültem még egy aprósággal! Az előző bejegyzésben már egy félmondat erejéig utaltam rá, de ott nem fejtettem ki azt az apró gondolatot, amiből ez a poszt született. Még pedig azt, hogy ha már Halloween, akkor nem feltétlenül kell decens pin up lányként megjelenni, megtehető ez Halloweenhez illő szellemes módon is!

pin up sminkek Halloweenra


Éppen ezért hoztam most egy bónusz bejegyzést, amiben borzongató sminkek elkészítését fogjuk meglesni, vagyis következzenek a pin up sminkek halloween kiadásai!

A videók között találtok könnyebben kivitelezhetőeket is, van olyan ami egy átlagos smink felszereléssel is megvalósítható, de nem bírtam megállni, hogy a nagyon bevállalósakat fel ne vegyem a listára, még ha csak szépelgés céljából is. ;)

Ha kíváncsi vagy, hogyan hoztam össze egy pin up outfit alapot a meglévő ruhatáramból, kukkantsd meg az előző bejegyzésemet is, ezt itt találod: DIY pin up jelmez

A teljes lejátszási listát közvetlenül az alábbi linkre kattintva is elérheted: Pin Up sminkek Halloweenra


A >>ROSEGAL<< kínálatában sok szép vintage és pin up ruhácska között nézelődhetsz, inspirálódhatsz (keresd a vintage kategóriát). Ha pedig kedvet kaptál a vásároláshoz is, az alábbi kuponkóddal még spórolni is tudsz. ;)

17% Off Rosegal 5th Anniversary Big Discount Voucher
RG5THGO


Megjegyzés: A kupon 2018. 07. 13-ig érvényes.

További pin up témájú bejegyzések a Szépelgőn:
A pin up témában készült bejegyzések listáját itt találod: pin up posztok

Kövesd a Szépelgő Facebook oldalát, hogy az elsők között értesülj legújabb írásainkról!

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése