Raklap design: Bárpultok raklapból

by 1/19/2018 0 megjegyzés
Úgy tűnik a raklapok napjaink egyik legnépszerűbb "dekor-alapanyaga", ami nem is csoda, hiszen megannyi kreatív felhasználási módja van, ráadásul ötletes, kreatív és egyedi bútorok készíthetőek belőle.


Az egyik nagyon kedvelt felhasználási módja - a kerti bútor vonalat tovább gondolva - a raklapból készült bárpult, amely nem csak a kerti berendezés központi eleme lehet, de házon belül is remekül mutathat. Összeszedtem néhány ötletet, azok számára, akik hasonló projekten gondolkodnak, hogy legyen miből inspirálódniuk.

Egyszerű pultok

Talán az egyik legszimplább megoldás, amikor egyszerűen egy pultot készítünk, ami egy-egy üres falszakaszt tesz praktikusabbá (és persze mutatósabbá) kint és bent is. Persze nem csak fal mellé rakható, akár önállóan is megállhatja a helyét, de akár mozgatható pultot/asztalt is készíthetünk belőle.

Klasszikus formájú bárpult

Ez az egyik egyszerűbb, és szinte kézenfekvő variáció a raklapból készült bárpultra. Kisebb vagy nagyobb verzióban is elkészíthető, egy klassz festéssel pedig igazán egyedivé varázsolható. Hasznos, ha belülre egy-két polcot, praktikus tárolót is beszerelünk.

Megvilágítás

Érdemes elgondolkodni, hogy esetleg led szalaggal, vagy egyéb fényekkel hogyan dobhatjuk fel, mert nagyon mutatóssá teszi a megvilágítás!
Ledszalagokért, fényfüzérekért és kreatív (led) fényekért érdemes benézni a Rosegal kínálatába, amit itt találsz meg: Rosegal - Led fények


"Minibár"

Praktikus megoldás, ha raklapból készítünk tárolót az üvegeknek, poharaknak, a pult mögötti falra. De ha szűkös a hely a bárpulthoz, önmagában is mutatós.

Beltéri bárpult

Nem csak a kertben vagy a teraszon nézhet ki jól, ráadásul egy baráti összejövetel alkalmával bent is nagy hasznát vehetjük.

Kerti bár raklapokból

Engedjük el a fantáziánkat, és álmodjunk nagyot raklapból is! Akár egy komplett kis bárt is építhetünk raklapokból, ami egészen biztos, hogy a családi ünnepek, gyerekzsúrok és baráti összejövetelek (praktikus) központja lesz!

Dekoráció

Nem muszáj megragadni az standard raklapos kinézetnél. Elég, ha a raklapok csak az alapot adják, egy-két jó ötlettel egészen más hangulatot alakíthatunk ki.Még több megoldást gyűjtöttem össze Pinteresten a különféle variációkból, ha további ötleteket is szívesen látnátok, böngésszétek tovább az alábbi táblát. ;)

Remélem sikerült néhány jó ötletet gyűjtenetek! Ha további raklap-bútoros bejegyzésekre is kíváncsi vagy itt találod meg a kapcsolódó bejegyzéseket: Raklap design ötletek

Kreatív és ötletes otthoni kiegészítőkért nézz be a Rosegal kínálatába >>itt<< !


Tetszett? Nézz szét az ajánló sávban, hátha találsz mást is, ami érdekel! Kövesd a Szépelgő Facebook oldalát, hogy ne maradj le a legújabb bejegyzéseinkről!

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése