Raklap hinták

by 3/14/2018 0 megjegyzés
Talán a hinták a kedvenceim a raklap bútorok közül, mert nem csak kreatív és ötletes, de játékossá és bolondossá teszik a teret. Egyből csalogatnak, hogy pattanj fel, helyezkedj be a hintába. Mondjuk az tuti, hogy ez egy olyan központi eleme lehet akár a kertnek, akár a szobának, aminek elfoglalásáért verseny fog folyni. Persze nem utolsó sorban talán az egyik legegyszerűbben elkészíthető bútordarab is, hiszen akár némi csiszoláson és festésen kívül más komoly barkácsolást nem is nagyon igényel.

Hagyományos hinta

A nagyszerűség sokszor rejlik az egyszerű dolgokban, így egy-egy hagyományos darab, ami egy jól eltalált helyen van fellógatva, a család kedvenc helye lehet.

Felturbózva

Persze nem kell, hogy csak úgy tengjen-lengjen az a hinta! Cifrázhatjuk, de teret engedhetünk a kreativitásnak a díszítésben is, hiszen így nem csak klassz elem lesz, de még mutatós is.

Lazítás újratöltve

Dobjuk fel párnákkal, plédekkel, akár egy klassz matracot is tehetünk rá. Kitűnő hely lesz a kemény meló utáni lazításhoz!

Beltéri hinták

Persze nem csak a kertben ringathatjuk magunkat, a lakásban is remekül mutathat egy jó raklap hinta.

"Hinta-parkok"

Ha mégsem elégednél meg egyetlen tuti kis hintaággyal, hát ne add alább az elképzeléseidet, komplett lazítós-sarkot is kialakíthatsz raklapból készült hintákkal, hogy biztosan mindannyian találjatok helyet.

Egyszerű raklap hinta készítés

A legegyszerűbb elkészítési lehetőség, ha veszünk egy raklapot, amit csiszolás és festés után, egyszerűen felerősítünk egy gerendára, erős faágra, vagy más erre alkalmas tartószerkezetre. Néhány párnával, pokróccal, kisebb matraccal pedig igazán kényelmes zugot kreálhatunk belőle.

További ötleteket a lenti raklap hintás pinterest táblán szedtem össze, nézzetek szét rajta bátran! Ha pedig még több hasznos kerti és beltéri kellék között nézelődnél, kukkants be a VidaXL kínálatában, amit ide kattintva érhetsz el: VidaXL. ;)
További raklap bútor ötleteket >>ide kattintva<< találtok!

Tetszett? Kövesd a Szépelgő Facebook oldalát, hogy ne maradj le a legújabb bejegyzésekről! ;)

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése