Instant Inspiráció Májusra

by 5/23/2018 0 megjegyzés

Ebben a hónapban ismét insta-instant inspirációt hoztam nektek. Ezúttal is összegyűjtöttem azokat a képeket, amiket májusban elém sodort a sors meg a hírfolyam, és amik valamiért megragadtak. :)
Kezdjük egy lenyűgöző képpel, ami azért került fel a listára, mert egy ilyen látvány nem csak gyönyörködtet, de mindig elragadja a fantáziám. Ha hirtelen kell valami kreatív ötlet, egy ilyenről mindig bevillan valami. :)
Crixeo Magazine (@crixeo) által megosztott bejegyzés,


Imádom ezt a képet! Annyira egyéni, mit gondolunk szépnek, éppen mi ragadja meg a figyelmünket, mi vagy ki rabolja el a szívünket. Másrészt nagyon sokszor egyértelműnek veszünk dolgokat, például, hogy a jó nőt nézik ki a pasik, és olyan biztosak tudunk lenni abban, hogy márpedig mi tudjuk, mi jár a másik fejében. Közben meg a legtöbb esetben fogalmunk sincs róla. Ezért meglepődünk, amikor valaki nem a tökéletes testű modell csajt vette észre, hanem azt a kis barnát hátul... Aztán mosolygunk, mert valójában nagyon is értjük a dolgot. :)
Your Charisma ➰ (@instarisma) által megosztott bejegyzés,A jó idő beköszöntével világosodnak a viselt ruhák színei is. Jómagam is hurcibálom be a próbafülkébe ezeket a göncöket, ám a pasztell színek többsége nem áll jól nekem, és nagyon sokszor zajlik valami ilyesmi belső monológ a fejemben… :DIsmét egy táncos kép, mert a tánc mindig is lenyűgözött, nézőként és botladozó tanulóként is. Néha persze a saját ügyetlenségem kedvemet szegi, de ez sosem tartós, mert bár egy ilyen kép nagyon menő, de végső soron úgyis az az élmény a fontos, amit tánc közben megélsz.
Belly Dance Is My life (@love__bellydance) által megosztott bejegyzés,Elsőre meglepődtem, amikor ez a kép felbukkant az insta pörgetése közben, másodjára pedig nagyon-nagyon helyeseltem neki, és már mentettem is. Az egyetértő bólogatás pedig nem annyira a férfi testnek - bár az se semmi - sokkal inkább a kép ideológiájának, na meg a hozzácsatolt gondolatoknak volt köszönhető. Néha tényleg nagyon furcsán állunk a meztelenség kérdéséhez, pedig időnként mindannyiunknak szüksége van arra a szabadságérzésre, amit az jelent, ha megszabadulunk mindentől és csak vagyunk, ahogy vagyunk. Persze nem kell ezt feltétlenül közszemlére tenni, nem tartozik az mindenkire. Mégis örülök, hogy Andrew megtette, számomra nagyon inspiráló volt.
I distinctly remember at about 3 years old when I didn't want to be naked in public... I was taking a shower at the beach and decided it wasn't okay to be naked around strangers. I don't know what it was, whether it was a movie I had watched, or something I heard... But I distinctly remember the moment of shame I felt at being naked. How is it that we are so programmed as a society to reject the natural state of being. To think being naked is unsightly, wrong, immoral, or the ilk? My first naked yoga picture ever, and it was extremely liberating. In the rainforest of the smoky mountains, with the lush tropical plants all around me, I felt connected to mother earth. Nowadays I believe all people should be free to wear or not wear whatever they so desire. I'm hoping in my lifetime people will again be free to express their bodies as they see fit. Namaste beautiful yogis. #yoga #freethenipple #naked #nakedyoga #yogaeverydamnday #yogainspiration #fit #fitness #fitspo #crossfit #barefoot #gymnastics #capoeira #bjj #freedom #rainforest #waterfall #nature #naturephotography #mensyoga #hippie #malemodel #fitnessmodel #abs #love #follow #yogaeverywhere #crazysexyyoga #leagueofextraordinaryyogis #idoportalmethod
🌴🌎 Andrew Morris 🌍🌴 (@andrewmorrisyoga) által megosztott bejegyzés,
Könnyedebb témára váltva, ezt muszáj volt beválogatni! Akinek van macskája az tuti átérzi! :D
Aki nőnek született az tudja, hogy bizony a szépség hozzánk tartozik. Persze nyugodtan elvonatkoztathatunk a ruháktól és egyéb szépítkezésektől, mert a szépség és a harmónia mindenkinek mást jelent, de ennek megteremtése és megélése magunkban tényleg egy élethosszig tartó út.
Pin Up Dresses (@pinupdresses.co.uk) által megosztott bejegyzés,
Ezúttal is egy idézet zárja a sort, és szerintem nem is kell nagyon magyarázni, hogy miért került fel a listára! ;)
Yoga Inspiration (@yogainspiration) által megosztott bejegyzés,

Tetszett? Nézz szét az ajánló sávban, hátha találsz mást is, ami érdekel! Kövesd a Szépelgő Facebook oldalát, hogy ne maradj le a legújabb bejegyzéseinkről!

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése