Rólam

Sziasztok! Kriszta vagyok, a Szépelgő firkásza.

Az első blogomat 2012-ben indítottam, nem sokkal később ennek (is) köszönhetően sikerült megszereznem egy marketing gyakornoki helyet, és hamar rájöttem, hogy szakma ide meg oda a legjobb ütőkártyám az íráskészségem. Innen már szinte egyenesen vezetett az utam oda, hogy felvettek szövegírónak. Márpedig írás közben jön meg a grafománság, szóval innentől nem volt visszaút, és most már el sem tudnám képzelni írás nélkül az életem.

Időközben a régi blogomat kezdtem szűkösnek érezni, illetve az egy nagyon specifikus témájú alkotói tér és vágytam már rá, hogy egy kicsit kötetlenebbül témázgathassak. Hát így született a Szépelgő, és még a koncepció javában alakult (szerintem még most sincs meg igazán), de küldetésem azért már volt. X)

Javíthatatlan optimista vagyok és még ha kilátástalannak is érzem az adott helyzetet, fél perc múlva azon kapom magam, hogy már megint valami új ötletbe vetem magam bele lelkesen. Az meg már igazán csak hab a tortán, hogy romantikus álmodozóként meg se fordul a fejemben, hogy létezhet bármi a Happy End-en túl. Éppen ezért gondoltam, hogy engedhetnék egy kis bepillantást abba, mit és hogyan látok a világból. Aztán majd meglátjuk mi sül ki belőle. ;)

Ha képekbe szedett bekukkantást szeretnétek világomba Instán elérhető vagyok (lent beszúrva az elérhetőség), minden más esetben pedig írjatok és kérdezzetek bátran. :)0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése